Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Esmorzar d’Empresa: Economia Circular – 30 d’abril a l’Hotel Melià

El Centre d’Iniciatives Econòmiques, CIES Nivell10, en col·laboració amb l’Hotel Meliàde Sitges i Pure Clean Earth, organitza un Esmorzar d’Empresa amb l’objectiu de donar a conèixer què és el consum responsable i què implica ser una empresa sostenible.

La societat està canviant a favor d’un consum sostenible i responsable, i són les empreses qui reflecteixen finalment els hàbits de consum de la societat. Amb aquesta sessió, us volem donar les eines adequades per fer de la vostra empresa una empresa més sostenible ambientalment.

Es donaran a conèixer quines alternatives als usos de materials plàstics hi ha actualment al mercat, quines accions es poden plantejar des de l’empresa en relació a la reducció de l’ús dels plàstics i de com començar a aplicar-les.

Es presentaran casos d’empreses que ja ho han implementat i els beneficis que els hi ha aportat.

La sessió tindrà lloc dimarts 30 d’abril de 8.30 h. a 10:30 h. a l’Hotel Melià, ubicat alcarrer Joan Salvat Papasseit, 38  de Sitges.

És una jornada oberta i gratuïta però amb places limitades a l’aforament de la sala. Només us demanem que ens confirmeu la vostra assistència responent aquest correu electrònic indicant el vostre nom, empresa, telèfon mòbil i adreça electrònica.

Per a qualsevol consulta o informació addicional ens podeu trobar a:

Centre d’Iniciatives Econòmiques, Nivell 10
Ajuntament de Sitges
Departament de Promoció Econòmica
serveisempresa@sitges.cat
93 894 40 61
www.sitges.cat

Amb el suport de: