Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

ELS PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA EN MARXA

El passat dimecres 21 de febrer va tenir lloc a l’hotel Dolce Sitges la primera sessió formativa per a totes aquelles empreses o entitats interessades a esdevenir Punt d’Informació Turística de la nostra comarca.

Un total de 19 empreses van participar en aquesta primera jornada liderada per Diputació de Barcelona i Node Garraf. El desplegament del programa, el perfil del visitant i els recursos turístics del Garraf van ser alguns dels temes tractats durant la sessió de dimecres. A més a més, els participants van poder visitar les instal·lacions de l’hotel Dolce Sitges.

El programa PITs (Punts d’Informació Turística) va començar el mes de febrer i està previst que acabi el mes de maig. El projecte inclou un total de 5 sessions formatives per a noves empreses i 3 sessions per aquelles empreses que renoven. La finalitat d’aquestes jornades és dotar a les empreses que participen en el projecte amb les eines necessàries (on line i off line) perquè puguin oferir una millor atenció al visitant.

 

Amb el suport de: