Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

57 empreses i serveis del Garraf renoven el seu compromís amb la qualitat turística

El SICTED o Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació treballa de manera transversal per a la millora de les empreses i serveis turístics i de la destinació. Les empreses distingides compleixen amb tot uns seguit de requisits establerts amb l’objectiu d’oferir un millor servei adaptat a les necessitats del client.

El procés demana una dedicació, un esforç i un compromís que volem agrair a les 57 empreses que han renovat la distinció, alhora que els felicitem i animem a seguir endavant.

nodegarraf-sicted-distingits-2014-acte-10anys

Aquest dimecres 18 de febrer, hem celebrat els 10 anys del projecte amb una jornada a Barcelona al llarg de la qual s’ha fet entrega de les distincions i diplomes a totes les empreses distingides a la província de Barcelona, entre les quals les del Garraf.

També s’ha lliurat un reconeixement a les destinacions i empreses que han apostat des de l’inici per aquest Compromís amb la Qualitat Turística. La Sra. Rosa Huguet i Sugranyes, com a Presidenta de Node Garraf Agència de Desenvolupament, ha recollit el reconeixement al Garraf com a destinació de mans del Sr. Francisco González, President de la Comisión de Turismo de la FEMP , i en representació de les empreses, l’ha recollit el Sr. Álvaro Domínguez De Ron, director de l’Hotel Melià Sitges, de mans de la Sra. Marta Blanco, directora de Turespaña.

Amb el suport de: