Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

58 establiments han rebut avui la distinció que reconeix el seu Compromís amb la Qualitat Turística

L’Escola de Golf Portal de Roc, ha estat avui 1 de juliol, l’emplaçament en el que ha tingut lloc aquest lliurament de distintius, oferint un marc excepcional.

 

Han obert l’acte Joan Hernández de l’Escola de Golf Portal del Roc i la presidenta de Node Garraf, Rosa Huguet. Tot seguit, representant el sector turístic, Jordi Matas, del Grup Matas Arnalot, Marta Martín del Càmping La Rueda i Miquel Vives de l’Hotel Ricard han exposat les seves percepcions davant la temporada que comencem. A més, Rosa  Gubianes, inspectora en cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra al Garraf ha explicat diferents consellsicted ponencias de seguretat a tenir en compte en establiments turístics.

 

Els 58 establiments protagonistes de l’acte, han rebut les corresponents distincions de la mà de la presidenta de Node Garraf, Rosa Huguet i del diputat delegat de turisme i alcalde de Sitges, Miquel Forns.

 

Entre els distingits, hi figuren des de les platges de Sitges, Vilanova i Cubelles fins a   hotels, càmpings, restaurants i establiments directament vinculats a l’activitat turística dels municipis del Garraf.

sicted Rosa i Miquel

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED), del qual NODE Garraf n’és l’ens gestor a la comarca, a nivell de província de Barcelona està coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Des de NODE Garraf valorem molt positivament l’interès que any rere any es mantinguin i creixin les distincions de qualitat SICTED, fet que diu molt a favor de les empreses i del sector turístic local per la millora continua en els processos i l’atenció als clients.

 

Les distincions de qualitat en els establiments són valorats cada vegada més, tant per la societat com pels visitants i turistes que cada vegada són més exigents. Des de les empreses i les institucions s’està apostant per mantenir i incrementar aquest compromís amb la qualitat de la destinació, i cal fer un pas més, cap a la sostenibilitat i responsabilitat turística.sicted grup

 

Finalment, volem aprofitar per felicitar públicament a tots els distingits. Bona feina!

 

Amb el suport de: