Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Després de sis dies d’esdeveniments, la Llotja posarà el punt final amb La Festa Gastronòmica del Peix senzill

Després del Concurs Nacional del Xató “Pere Tapias” i La ruta guiada a les vinyes, paisatge i patrimoni de Ribes, portats a terme aquest mateix matí, La Llotja prepara la recta final d’esdeveniments amb la Festa Gastronòmica del Peix Senzill, el proper dijous 29 de novembre.

La trobada es realitzarà al restaurant La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú,  en un sopar en el qual  els comensals podran degustar un menú excepcional, amb receptari de sis restaurants: El Cigró d’Or, de Vilafranca; Pícnic La Nansa, de Sitges, i El DinouLa Fitorra i La Cucanya, aquests tres de Vilanova.

Es degustaran plats realitzats amb vísol, la bròtola, la mòllera, el pagell i el sorell, de manera que es podrà degustar un ventall de propostes amb regust de cuina marinera tradicional.

 

A més, per acompanyar cadascun dels sis plats preparats pels restaurants, hi haurà la col·laboració dels cellers que més poden identificar-se amb els costums culinaris del mar i els ranxos a bord, i es maridaran adequadament oferint la millor combinació. De moment, ja han confirmat la seva participació Covides, Nadal, Vallformosa i Vilarnau.

 

Principio del formulario

 

La Llotja, un multicertamen que ha aplegat experts i actes oberts al públic

 

Al llarg de les sis jornades de programació, La Llotja ha presentat actes ben variats. Des de ponències amb la participació d’experts en el sector enogastronòmic fins actes que han servit per donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat, i les diferents possibilitats i varietats de receptes que s’ofereixen per cuinar-los.

 

 

Amb aquesta  mateixa intenció es celebrarà, aquest proper dijous 29, la Festa Gastronòmica del Peix Senzill. Al sopar es podrà degustar les diferents varietats de peix senzill, mostrant-se en diferents receptes presentades per alguns dels millors restaurants del Penedès i el Garraf.

 

L’assistència a aquesta festa és oberta per a qualsevol persona que estigui interessada. I per ser present només caldrà que s’inscrigui al següent enllaç:

INSCRIPCIONS

 

 

 

Amb el suport de: