Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

EL GARRAF AMFITRIÓ DELS TREBALLADORS DE LA DIPUTACIÓ

Una visita i un esmorzar amb Origen (productes gastronòmics del Garraf) a Masia d’en Cabanyes, la descoberta dels espais i exposició de l’Escola d’Estudis del Mar de Sitges i la visita al nucli antic de la mateixa població han completat un matí esplèndid d’acollida al Garraf per a un centenar de treballadors de la Diputació de Barcelona.

La visita a la nostra comarca per part del treballadors de la Diputació de Barcelona va tenir lloc el darrer dissabte 5 de maig.

L’objectiu del trip a més de descobrir la nostra comarca era mostrar als treballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona el projecte del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere que s’està treballant tant des de Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona, Node Garraf i el sector públic i privat del Garraf.

La sortida, organitzada per Diputació de Barcelona i Node Garraf dona visibilitat a la Masia d’en Cabanyes juntament amb Sitges com a destinació turística, ambdues distingides amb el compromís per la sostenibilitat i el certificat Biosphere respectivament.

Del feedback obtingut per part dels treballadors de la Diputació de Barcelona cal destacar l’esmorzar amb Origen a càrrec de Coquo càtering, basat en productes del Garraf, l’audiovisual projectat a l’Escola d’Estudis del Mar de Sitges sobre la posidònia del fons marí, i la excel·lent visita guiada per Sitges, de la mà dels guies de l’empresa Agistiges.

Amb el suport de: