Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

EL GARRAF MULTIPLICA ELS PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

12 nous establiments han rebut les plaques d’acreditació com a punts d’informació turística de la comarca. En el mateix acte, a la biblioteca Santiago Rusiñol, a Sitges, s’han lliurat les renovacions als que ja ho eren l’any anterior. D’aquesta manera, el Garraf ja compta amb un total de 29 Punts d’Informació Turística acreditats.

Miquel Forns, alcalde de Sitges i diputat de l’àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, i Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf i alhora alcaldessa de Canyelles, han fet l’entrega de diplomes i credencials.
També hi eren presents la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, i regidors de Sitges, Olivella i Sant Pere de Ribes, així com representants del Gremi d’Hostaleria de Sitges i la Federació Empresarial del Gran Penedès.
En aquests 29 Punts hi trobem càmpings, restaurants, hotels, instal·lacions esportives i guinguetes de platja, però també serveis municipals, com el cas de la policia local de Vilanova i la Geltrú, les oficines de turisme o les biblioteques Manuel de Pedrolo, a Sant Pere de Ribes, i la mateixa Santiago Rusiñol, a Sitges.
*Fotografia de grup dels punts acreditats i renovats.

Amb el suport de: