Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Es presenta a Sitges, el Tourist Data System Barcelona

NODE Garraf, conjuntament amb els gremis d’hosteleria de la comarca, i el LAB Turisme de la Diputació de Barcelona, van presentar el dimarts, 9 de maig, a l’Hotel Calípolis de Sitges l’eina Tourist Data System (TDS). Aquesta plataforma està impulsada per la Diputació de Barcelona de la mà Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT).

El TDS és una nova plataforma on-line de gestió de dades d’ocupació i preus d’allotjaments turístics, que ofereix dades als establiments participants i a la destinació que permeten gestionar i analitzar l’evolució de l’activitat i comparar-la amb els globals de la destinació, segons la tipologia d’allotjament i amb altres marques turístiques.

Els establiments participants adopten el compromís de respondre l’enquesta d’ocupació mensual, i, a canvi de participar, l’allotjament tindrà un retorn d’informació. D’aquesta forma podran consultar els informes resultants i realitzar consultes personalitzades sempre que ho requereixin, un retorn que cal valorar molt positivament. L’ús i consulta del Tourism Data System és totalment gratuït, prèvia adhesió a la plataforma.

La informació estadística que l’allotjament proporciona mitjançant l’enquesta al Tourism Data System és emprada únicament amb finalitat estadística.
Podreu trobar més informació a http://diba.plataforma.pct-turisme.cat

Amb el suport de: