Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

GARRAF ES PROMOCIONA A LA FIRA DE TURISME B-TRAVEL

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la comarca del Garraf,  enguany Node Garraf ha participat al B-Travel del 21 al 23 d’abril al Recinte de Montjuïc 1 de Fira Barcelona sota el paraigua de l’Agencia Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

Garraf Turisme ha ofert un ampli ventall de propostes turístiques dins els diferents municipis de la comarca. Rutes a peu i en bici pel Parc del Garraf, el retorn dels Indians i la fira agromercat a Sant Pere de Ribes, visita a la desembocadura del Foix a Cubelles o visites al nucli antic d’Olivella són algunes de les moltes activitats que s’ofereixen al Garraf.

L’oferta turística de les comarques de Barcelona es va presentar al B-TRAVEL en espais diferenciats per marques turístiques: Barcelona, Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona, més un espai institucional d’acollida amb tota l’oferta transversal dels productes turístics, oferta d’activitats de la Xarxa de Parcs Naturals,  de la Xarxa de Productes de la Terra i del Palau Güell.

L’oferta de B-Travel s’ha estructurat en cinc eixos temàtics:

1) B-Happy, amb propostes per als que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness)

2) B-Special, oferta dirigida als visitants que persegueixen vivències úniques ( local love, shopping o experiències de luxe)

3)  B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura ( destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc)

4) B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes ( càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc. )

5) B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia

En l’apartat B-Delicious diferents destinacions de la demarcació de Barcelona van oferir degustacions de les seves especialitats gastronòmiques: Escola d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB), Escola d’Hostelaria de Sant Pol de Mar, DO Alella, DO Pla de Bages i DO Penedès.

Amb el suport de: