Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

GARRAF TURISME PRESENTA ELS NOUS RECURSOS PER A LA PROMOCIÓ TURÍSTICA DE LA COMARCA

Des de l’àmbit de turisme de NODE Garraf s’han presentat diferents eines i recursos que ajudaran a millorar la competitivitat turística.

La presentació es va realitzar ahir, al Restaurant la Cucanya, davant els principals agents turístics de la comarca; professionals del sector tant de l’àmbit privat com públic.

Amb l’ànim de reforçar la destinació del Garraf arreu, el departament de turisme de NODE Garraf ha presentat un nou logo, un nou espai web, el segell Garraf Sona i l’expositor anomenat l’Inspirador.

Consensuat amb el sector del turisme de la comarca del Garraf, l’àmbit de turisme  porta mesos treballant per ajudar a oferir recursos i eines que facilitaran a la promoció turística de la comarca.

Un dels elements que més van cridar l’atenció als assistents a la presentació va ser l’Inspirador, un expositor que aglutina totes les propostes que es poden fer al Garraf i que, mitjançant el joc de la ruleta, convida als usuaris a realitzar les activitats que es poden gaudir a la comarca i ofereix tota la informació necessària per portar-les a terme.

L’Inspirador el podreu trobar properament a les oficines de turisme dels 6 municipis de la comarca.

A més, i dins de la mateixa convocatòria, dos dels màxims representants del turisme a la

comarca, el Sr. Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, i el Sr. Xavier

Martínez, gerent del càmping Vilanova Park, van fer la Valoració de la temporada

turística d’aquest estiu 2018.

Tots dos van fer una valoració negativa d’aquesta  temporada, ja que a finals d’agost les pernoctacions han baixat un 2’5% respecte de l’any passat. A més, tant el President d’Hostaleria de Sitges com el Gerent del Càmping Vilanova Park, van coincidir en afirmar que veníem d’un any 2017 magnífic en comportament turístic i que de ben segur les dades que es van assolir l’any passat seran difícils de recuperar.

D’entre algunes de les causes que van apuntar, la principal, va ser el mal temps que ha fet a la nostra zona durant la setmana santa i el mes de juliol, a més del Mundial de Futbol celebrat a Moscou i algunes destinacions turístiques tradicional que enguany tornen a tenir relleu.

 

Amb el suport de: