Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Gastronomia marinera a la Festa del Mar a Blau Verd

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la vilanovina fira Blau Verd, dedicada al Mar i al Medi Ambient.

Node Garraf, en col•laboració amb Mercats de Vilanova i el Gremi d’Hostaleria de Vilanova van participar en l’espai gastronòmic Sabor de Mar que va liderar l’Estació Nàutica de Vilanova.
Aquest espai va oferir al visitant racions i tapes de gastronomia marinera, receptes de sempre com les Mandonguilles amb sípia de La Farmàcia, l’All cremat, l’Arrossejat o l’All i pebre de moixina dels Mercats de Vilanova, i d’altres de reinventades, com la Sípia a la bruta amb escuma d’all i oli, perles de patata i cruixent de pa al tomàquet, del Marc Mellado, els Cargols estil Taps i Tapetes, del Taps i Tapetes o el Tàrtar de tomàquet amb sardines marinades i caviar de farigola del Dinou, tots boníssimes i que van donar bon gust al cap de setmana que es va mantenir ennuvolat.
A banda, d’aquesta activitat el programa de Blau Verd va oferir moltes activitats als visitants, tant grans com petits .
Des de Node Garraf, seguirem col•laborant en la promoció del territori, els seus productes i la seva gastronomia, participant aquest cap de setmana a l’Agromercat de Sant Pere de Ribes i a al Vade Fires de Canyelles.

Amb el suport de: