Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

GASTRONOMIA ORIGEN GARRAF A LA FIRA DE NOVEMBRE DE VILANOVA

12 i 13 de novembre de 2016

espaienogastronomi la geltru

Node Garraf, amb la seva campanya Origen Garraf, col•labora a l’Espai Enogastronòmic que tindrà lloc a la Geltrú de la mà de Temps de Vi i Menja’t Vilanova.

L’espai enogastronòmic vol ser el marc on assaborir gastronomia, vins i un marc històric acollidor com és la Geltrú, el qual romandrà obert els dies 12 i 13 de novembre, de 12 a 15h i de 17 a 21h.

A la Pl. de l’Assumpció i als seus voltants s’hi podran tastar vins, torrons, snacks, formatges i pernils, entre altres productes de la mà de 10 cellers i 4 empreses d’alimentació, tot plegat maridat amb un programa de concerts de petit format que hi posaran les notes musicals .

Al Taller de Cuina, que estarà al porxo del Castell, productors i xefs, oferiran tastos i demostracions gastronòmiques basades en productes i receptes singulars de la comarca, un espai amb un marcat Origen Garraf.

Aquest espai és una iniciativa de Temps de Vi i Menja’t Vilanova i compta amb la col•laboració de Node Garraf, l’Ajuntament de Vilanova i el Gremi d’Hosteleria de Vilanova.

Amb el suport de: