Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

NODE Film Clúster rep l’adhesió de la film office del Prat de Llobregat

Es consolida com el primer film clúster de Catalunya

NODE Film Clúster rep l’adhesió de la film office del Prat de Llobregat

 

 

Un any després de la seva gestació, el primer film clúster de Catalunya consolida el seu creixement, ara amb l’adhesió de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, el tercer municipi del país amb més activitat de rodatges publicitaris i cinematogràfics. 

 

 

Ara fa un any, l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf va envolar la iniciativa NODE Film Clúster amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és atraure un major nombre de rodatges a la demarcació Costa Barcelona i alhora categoritzar un índex de professionals i empreses de serveis especialitzats en la indústria audiovisual; en definitiva, crear un entorn atractiu i aplegar els professionals idonis.

 

L’aposta de l’ajuntament del Baix Llobregat, a través del seu Prat Film Office, ve precedida dels acords rubricats recentment per NODE Garraf amb el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès -amb el segell d’Enoturisme Penedès- i també amb la denominació Penedès Marítim, promoguda pels ajuntaments de Cubelles i Cunit.

Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf, i Marta Mayordomo, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, han signat el protocol d’adhesió del Prat Film Office al NODE Film Clúster.

 

Estan previstes, ben aviat, les signatures de successius convenis de col·laboració amb altres ajuntaments i consorcis de la mateixa demarcació Costa Barcelona que també han mostrat interès.

 

Ara mateix, en l’àlbum promocional del film clúster de Costa Barcelona una trentena de municipis ja ofereixen els seus recursos patrimonials i de paisatges naturals i urbans per als cercadors de localitzacions.

 

Els propers mesos NODE Film Clúster desplegarà el catàleg promocional a diferents fòrums i fires europees i obrirà un aparador internètic en el què s’exposaran els platós a cel obert i els interiors més atractius del districte audiovisual Costa Barcelona.

Amb el suport de: