Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

NODE Garraf aplega les Agències Catalanes d’Energia

 

 

 

Dilluns 30 d’octubre, al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona conjuntament amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l’Institut Català d’Energia i NODE Garraf, organitzen en el marc del Club del Pacte d’Alcaldes a Catalunya, una reunió de coordinació amb Agències d’Energia.

 

El Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya és l’espai de coordinació i intercanvi entre les diverses administracions i agents implicats en el Pacte d’Alcaldes. Entre els seus objectius volen aprofundir en la comunicació i l’intercanvi d’experiències entre les autoritats locals implicades, empoderar-les i millorar l’eficàcia en l’assoliment dels objectius, alhora que volen establir sinergies amb altres actors i prenedors de decisions en el camp de l’energia i el canvi climàtic en els sectors públic i privat.

 

En aquesta ocasió es donarà a conèixer l’experiència de NODE Garraf, seguida per un intercanvi d’experiències de les diferents agències del territori Català. A continuació s’exposaran accions desenvolupades a partir dels acords d’anteriors trobades.

 

Gemma Juncosa

Tel. 938 100 722

gemma.juncosa@nodegarraf.cat

24.10.17

 

Amb el suport de: