Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

NODE Garraf crea un nou banc

L’àrea de Turisme de NODE Garraf acaba de presentar la primera entrega d’una col·lecció d’imatges fotogràfiques que s’han realitzat als sis municipis de la comarca, aquesta  vegada  a vista de dron.

 

Les fofografies s’exposen en format de cub de grans dimensions. Quatre de les sis cares mostren les vistes d’una o altra població, mentre que les cares inferior i superior estan dotades d’encaixos per tal que els hexaedres puguin apilar-se, tot formant diferents torres molt suggerents.

 

Amb el títol Viu el Garraf!, alguns d’aquests pilars ja es poden veure a Vilanova i la Geltrú, a l’oficina de turisme -parc de Ribes Roges- i al punt d’informació La Botiga -carrer de Sant Sebastià, 11. Ben aviat també es podran veure a Sant Pere de Ribes i a l’Ajuntament de Canyelles; en aquest cas coincidint amb la Festa Major, del 20 al 23 de juliol.

 

Més tard, l’exposició continuarà la seva itinerància a la resta dels municipis de la comarca, com també a d’altres viles catalanes que seran escenaris d’accions  promocionals en les què el protagonisme es centrarà en el patrimoni paisatgístic i cultural d’aquest excepcional districte turístic que és el Garraf.

 

 

Un nou banc d’imatges

 

Aquest és el primer episodi de tot un àlbum de fotografies que es completarà de manera continuada, a partir de diversos procediments i realitzacions de diferents formats.

 

L’objectiu és la creació d’un banc d’imatges que puguin ser utilitzades per promocionar la comarca i publicitar qualsevol dels seus actius. Es posen a lliure disposició de les administracions locals, com també a l’abast de les empreses i els professionals  que  escampin les singularitats del Garraf arreu del món.

 

El banc d’imatges és un recurs ideat i realitzat per l’Agència de  Desenvolupament  NODE Garraf, amb el suport de Diputació de Barcelona i la col·laboració dels ajuntaments de la comarca.

 

Visita suggerida:

http://www.garraftour.com/index.php/noticies/viu-el-garraf-imatges-a-vol-de-dron

 

 

Jonatan Aleman / Irina Miranda

NODE Garraf | Turisme

Amb el suport de: