Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Per acord del Consell Plenari, NODE Garraf nomena Isidre Also com a conseller delegat

El Consell Plenari de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha acordat el nomenament d’Isidre Also com a conseller delegat de l’entitat.

fotoisidreIsidre Also és secretari general de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, des de 1991.  La seva formació acadèmica i experiencial es fonamenta en les relacions públiques, la gestió d’organitzacions, la comunicació institucional i la planificació estratègica.

Els propers mesos, el nou executiu de NODE Garraf treballarà de manera compatible en la direcció de l’organització empresarial i en la del consorci comarcal. Amb aquest nomenament, els membres que composen el Consell Plenari de l’Agència de Desenvolupament proposen una nova etapa en la què hauran d’accentuar-se les directrius per a les què es va crear aquesta eina de dinamització econòmica comarcal.

La industrialització, la promoció turística, la innovació i la internacionalització seran quatre parets mestres del nou pla de treball.  Alhora es donarà continuïtat a la tasca que es venia realitzant en els camps de l’eficiència energètica, el medi ambient i el patrimoni natural.  Bona part d’aquestes línies d’actuació reben el suport de la Diputació de Barcelona i la participació dels sis ajuntaments, el consell comarcal i els agents econòmics i socials.

 

 

 

Amb el suport de: