Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Teixit empresarial

Nova activitat Empresarial

Una de les bases del Desenvolupament Local és la generació d’activitat des del propi territori. Node Garraf dóna suport i fomenta noves iniciatives i col·laboracions empresarials.


Més info


Programa: “Invest Garraf”

El Programa “Invest in Garraf” és una actuació de Node Garraf encaminada a posar en valor els actius de la comarca a fi de facilitar i crear condicions per atraure inversors que es vulguin establir al territori.  


Més info


Centre de Serveis a Empreses

Node Garraf actua com a plataforma facilitadora per l’accés d’una forma fàcil i eficaç a diversos serveis i recursos públics i privats que possibiliten una millor i major competitivitat de les empreses del territori.


Més info


Recursos Coneixement i innovació empresarial

Recull de recursos documentals i tècnics d’interès i a disposició del teixit empresarial de la comarca.


Més info


NODE Film Clúster – Costa Barcelona

Gestió, atracció i coordinació d’activitats derivades, directament i indirecta, de rodatges de rodatges de produccions cinematogràfiques i audiovisuals, així com de reportatges fotogràfics, en escenaris de la demarcació.


Més info


Estalvi i Eficiència Energètica

L’energia més barata és aquella que no es consumeix. Promovem el desenvolupament d’accions dirigides a provocar l’eficiència i estalvi en els consums energètics dels diferents àmbits de la societat, alhora que es promou l’ús de les energies renovables


Més info


Xarxa d’Empreses Energètiques del Garraf (XEEG)

La Xarxa d’Empreses Energètiques del Garraf és una iniciativa impulsada per Node Garraf, a partir de l’interès que mostren un grup d’empreses de la comarca per col•laborar i intercanviar experiències i coneixements, en un clima de confiança i aprenentatge mutu en l’àmbit de l’energia i l’eficiència energètica al Garraf.


Més info


Amb el suport de: