Consorci comarcal d’administracions públiques i agents socials

Turisme

Des de l’àmbit de turisme de Node Garraf treballem per a fomentar el desenvolupament econòmic del Garraf a través de l’activitat turística. Oferim eines al sector per millorar la competitivitat, dinamitzar les empreses, cooperar, fomentar els contactes, treball en xarxa i cooperació en la gestió, activitat i promoció turística del territori i les empreses i serveis que el composen.

Per ampliar informació o per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb l’àmbit de turisme a turisme@nodegarraf.cat

 

Quins serveis oferim al sector?

Planificació i coordinació a nivell comarcal

Treballem amb els ajuntaments i entitats de la comarca i altres organismes supracomarcals per a la planificació i coordinació de l’activitat turística.

 

Butlletí Garraf Turisme

Posem a la disposició del sector una nova eina de comunicació quinzenal que ajudarà a posar en valor l’activitat turística i a mantentenir-nos informats de les novetats que hi hagin al territori.


Més info


Eines per a la competitivitat

La demanda turística és cada vegada més exigent, i més especialitzada, per poder-la satisfer cal conèixer les necessitats d’aquesta demanda, saber què agrada als nostres visitants, qui són i d’on venen, i per tant disposar de Dades Turístiques que ens ajudin a la presa de decisions i planificació, que posem al vostre abast, fent feina de manera conjunta amb el territori i el LABTurisme de la Diputació de Barcelona. Hem d’estar preparats i tenir les capacitats necessàries per poder tractar aquests clients de manera adient.


Més info


Promoció turística

A partir del coneixement de l’oferta i la demanda turística del Garraf, col•laborem amb el territori en la realització d’accions promocionals per donar a conèixer la nostra comarca, explicar qui som, on som i tot el que poden viure a casa nostra, i així facin estada aquí, que gaudeixin de l’Experiència Garraf, se sentin a gust, facin despesa al territori, vulguin tornar i ens recomanin! …perquè GARRAF ATRAU.


Més info


Amb el suport de: